AV1 en privacy

We weten dat privacy, zowel voor docenten als voor leerlingen, ongelooflijk belangrijk is. AV1 is een innovatief product en het idee om een ​​apparaat met camera de klas in te brengen, kan wellicht intimiderend zijn. Daarom zijn privacy en veiligheid altijd prioriteit geweest tijdens het ontwerpproces van het product en zijn er meerdere beschermingslagen ingebouwd. AV1 verzendt een livestream van de avatar naar de tablet van de AV1-gebruiker. Er worden geen gegevens vastgelegd en de livestream is end-to-end versleuteld, wat betekent dat het voor een externe partij, inclusief wij, onmogelijk is om toegang te krijgen tot de stream.

Screenshots zijn verboden

Opnemen en screenshots maken is niet toegestaan. Indien dit wordt geprobeerd, wordt de stream automatisch beëindigd of No Isolation ontvangt een melding en bezit het recht om de AV1 te deactiveren, afhankelijk van het apparaat.

Activiteit duidelijk zichtbaar

Je weet dat AV1 actief is, wanneer het hoofd omhoog gaat en de ogen oplichten. AV1 verzendt eenrichtingsvideo: terwijl de gebruiker kan zien wat AV1 ziet, is de gebruiker zelf niet te zien (dit is een resultaat van testen met zieke kinderen - ze willen graag betrokken worden, maar worden liever niet gezien door hun leeftijdsgenoten).

Één gebruiker

Slechts één AV1-gebruiker kan verbinding maken met één AV1. De app is toegankelijk via een zelf gecreëerde, geheime 4-cijferige pincode en de gebruiker moet de algemene voorwaarden van No Isolation accepteren waarin staat dat één AV1-gebruiker de app zal gebruiken.

Vereiste toestemming

Scholen zijn niet wettelijk verplicht om toestemming te vragen van ouders van andere kinderen in de klas om het gebruik van AV1 toe te staan. Het is een keuze van de school om toestemming te vragen, als zij dit nodig achten.

Zorgen aankaarten

Bezorgdheid van ouders of docenten kan aanvankelijk ontstaan ​​door een gebrek aan kennis van de technologie. We hebben verschillende informatiebrieven die je zelf kan bewerken en versturen om anderen te informeren over hoe AV1 werkt.

AVG-wetgeving

No Isolation heeft geen persoonlijke gegevens nodig van de AV1-gebruiker en zal hier nooit om vragen. We slaan alleen klantgegevens op (bijv. naam en contactgegevens van een school of samenwerkingsverband) om een ​​bestelling en betaling te verwerken.