AV1 og personvern

Vi vet at personvern er viktig både for deg som lærer og for elevene. AV1 er et innovativt produkt, og det kan virke overveldende å ta en robot med kamera inn i klasserommet. Derfor har vi designet AV1 med personvern i høysetet og har lagt inn flere sikkerhetsnivåer.

Opptak er ikke mulig

AV1 overfører en direktestrøm fra roboten til elevens enhet. Ingen data blir tatt opp og overføringen er ende-til-endekryptert, som betyr at det er umulig for eksterne, inkludert oss, å få tilgang til strømmen.

Skjermdump er forbudt

Opptak eller skjermdump er ikke tillatt. Dersom man forsøker vil videostrømmen umiddelbart avbrytes og brukeren blir blokkert. En administrator hos kunden er åpne opp AV1 for bruk igjen.

Klart synlig når AV1 er i bruk

Du vil tydelig se at AV1 er i bruk ettersom hodet vil løftes og øynene lyser opp. AV1 overfører kun enveis video, så selv om eleven kan se deg vil ikke du se eleven. Dette er et resultat av omfattende testing og tilbakemeldinger fra elever - de ønsker å være involvert, men ikke nødvendigvis bli sett av sine medelever)

Kun én bruker

Kun én bruker kan være koblet til en AV1 gjennom nøkkelordet. Appen krever en hemmelig kode ved innlogging, og man er forpliktet å følge No Isolation sine brukervilkår. Vilkårene får man presentert på en enkel måte når man kobler seg til i appen.

Adressere bekymringer

Bekymringer fra foresatte eller ansatte kan oppstå dersom de ikke har fått en ordentlig innføring i hvordan AV1 fungerer. Vi har utkast og ferdige informasjonsbrev tilgjengelig som du kan tilpasse deres behov på AV1s ressursside her.

GDPR

No Isolation trenger ikke, og ber ikke om, noe personlig data om AV1-brukeren. Vi lagrer kun kundedata (eksempelvis kontaktinformasjon til skolen eller kommunen som har kjøpt AV1) for å prosessere ordrer og betaling.