1. Helpcentrum
  2. AV1
  3. FAQ en probleemoplossing

FAQ | AV1 activatiecode

De activatiecode voor AV1 doet het niet, wat kan ik doen?

Als je een foutmelding te zien krijgt dat de activatiecode het niet doet, is dit omdat deze al is gebruikt of omdat de code fout is ingetypt. Controleer of je de code juist hebt ingetypt. Een activatiecode kan slechts één keer worden gebruikt. Dit is om ervoor te zorgen dat slechts één smartphone/tablet met AV1 is verbonden, en dat de juiste gebruiker toegang heeft.

Hebben jullie als school of organisatie meerdere AV1’s? Neem contact met ons customer support team op om toegang te krijgen tot het administratie portaal zodat je zelf nieuwe activatiecodes kan aanmaken.

Ik heb een nieuwe activatiecode nodig, wat kan ik doen?

Je kunt nieuwe activatiecodes genereren in de AV1 Assistant App.

Activatiecodes kunnen slechts één keer worden gebruikt. Heb je een nieuwe activatiecode nodig? Neem dan contact op met ons support team.

Geef het serienummer van de AV1 door als je contact met ons opneemt. Wegens veiligheidsredenen, versturen we alleen activatiecodes naar degene(n) die geregistreerd staan als AV1 klant of contactpersoon. We versturen geen activatiecodes via chat.

Wegens privacy redenen vragen wij vriendelijk om niet de naam van de gebruiker (leerling), gezondheidsinformatie, of andere persoonlijke informatie met ons te delen.