FAQ | AV1 Nøkkelord

Nøkkelordet til AV1 fungerer ikke, hva kan jeg gjøre?

Hvis du får en melding om at nøkkelordet ikke fungerer, er det enten fordi det allerede har blitt brukt, eller fordi det er skrevet feil. Dobbeltsjekk at det er skrevet riktig. Et nøkkelord kan kun brukes én gang. Dette er for å sikre at bare én enhet er koblet til AV1, og at det er riktig bruker som får tilgang.

For å genere nytt nøkkelord logger du inn i AV1 Admin. Representerer du en skole eller en organisasjon med AV1, men uten tilgang til AV1 Admin? Ta kontakt med oss så setter vi opp AV1 Admin for dere eller kobler deg med administrator i din organisasjon.

Jeg trenger ett nytt nøkkelord, hva kan jeg gjøre?

Du kan generere nye nøkkelord i AV1 Admin. Har du ikke tilgang til AV1 admin? Snakk med ansvarlig for AV1 på din skole eller i din kommune eller kontakt oss på norden@noisolation.com for å få satt opp deres AV1 admin-konto.

Nøkkelord kan bare brukes én gang. Les mer om hvordan benytte AV1 Admin i denne artikkelen.

Trenger du hjelp? Skriv til oss så hjelper vi deg så snart vi kan. Av personvernhensyn ber vi deg vennligst om å ikke nevne AV1-brukerens navn, helsestatus eller annen personlig informasjon når du kontakter vårt supportteam.