Schoolcontacten en het toewijzen van een AV1

Toewijzen AV1s

Om AV1's met studenten te kunnen gebruiken, moet u ze eerst toewijzen.

Deze gids helpt u bij het toewijzen van uw AV1's.

Wat is een hoofd schoolcontact?

Schoolcontacten zijn relevante personeelsleden van de school waar AV1 wordt gebruikt.

Hieronder een lijst van wat een schoolcontact kan doen:
  • robotgegevens lezen
  • activatiecode opnieuw genereren
  • robots deblokkeren die geblokkeerd zijn omdat de gebruiker een screenshot probeerde te maken (indien hiervoor toestemming is gegeven)
  • WiFi-configuratie beheren
  • robots herstarten (als ze online zijn)

Onderaan de pagina kun je ook extra schoolcontacten toevoegen (bijv. IT-Manager, mentor, etc) en hun rechten bewerken.

Screenshot 2023-10-04 at 16.23.28

Als je van gedachten verandert of de gegeven machtigingen wilt intrekken, kun je deze bewerken door op Machtigingen bewerken te klikken

Een hoofd schoolcontact wijzigen
  • Om een ​​hoofd schoolcontact te wijzigen, gaat u naar de toegewezen AV1
  • Ga naar hoofd schoolcontact
  • Klik op 'Wijzip het hoofd schoolcontact'