Skolekontakt og tildeling av AV1

Hva er en skolekontakt?
En skolekontakt er vanligvis en lærer eller annen relevant medarbeider ved skolen der AV1 skal brukes. Du kan tildele så mange AV1-er til en skolekontakt du ønsker.

Det er noen grunner til at du bør registrere en skolekontakt:

• Det gjør det lettere for deg å holde oversikt over hvor AV1 befinner seg
  • Skolekontakten vil motta oppstartsinformasjon og andre nyttige ressurser
  • Skolekontakten kan logge inn på AV1 Admin Portal og se status for AV1
  • Ved tillatelse kan skolekontakten lage nye nøkkelord dersom eleven skulle ha behov for det

En skolekontakt kan ha flere AV1 tildelt fra forskjellige organisasjoner

Det er mulig for flere organisasjoner å tildele en AV1 til samme skolekontakt, f.eks. hvis de har en AV1 tildelt av en veldedig organisasjon og en annen fra bystyret. Derfor har skolekontakter sin egen innlogging slik at de kan se alle AV1-er som er tildelt dem.

Legge til en skolekontakt/tildele en AV1

For å legge til en skolekontakt, gå til AV1 du ønsker å tildele

1. Gå til skolekontakt
  2. Skriv e-post adressen til kontakten, trykk inviter
  3. I notater kan du legge til skolenavn og adresse. Skolekontakten kan gjennomgå eller legge til kontaktinformasjon under registreringen.
  4. Velg om skolekontakten skal ha tillatelse til å lage nye nøkkelord. Vær oppmerksom på at denne innstillingen gjelder for alle AV1-er som er tildelt skolekontakten i din organisasjon.

Screenshot 2022-07-13 at 12.34.44

Fjerne en skolekontakt

For å fjerne en skolekontakt, velg tildelt AV1.

1. Gå til Skolekontakt
  2. Velg Fjern skolekontakt
  3. I dialog boksen som kommer opp på skjermen, velg grunnlag for å fjerne skolekontakt og hvis ny elev skal bruke AV1

Screenshot 2022-07-13 at 13.37.17

Per dags dato er det ikke mulig å legge til en administrator som skolekontakt