Introduksjon til AV1 Admin - for assistenter

AV1 Admin er en portal som gir deg oversikt over AV1 som er tildelt deg eller din skole. Portalen vil hjelpe deg med å sette opp og administrere AV1.

Administrere dine AV1

Hvis du har blitt lagt til som assistent for en eller flere AV1 vil du få en invitasjon til å registrere din profil på e-post.

I AV1 Admin vil du se en oversikt over AV1-er som er tildelt deg. For å se eller endre noe på en gitt AV1, klikk på serienummeret eller kallenavnet i oversikten. På denne siden kan du se AV1s tekniske status:

• Tilkobling (tilkoblet, frakoblet eller skrudd av)
  • Type nettverkstilkobling (4G / WiFi)
  • % batteristatus
  • Dagen AV1 sist ble brukt av en elev

Les denne artikkelen for terminologi og forklaring på begreper.

Screenshot 2023-10-02 at 14.44.56

Sette opp AV1 for første gang

Ressurser

Besøk gjerne AV1s ressursside gjennom å trykke på fanen "ressurser" øverst i AV1 Admin.

Nøkkelord

I AV1 Admin kan du se og generere nye nøkkelord som kreves for å koble AV1-appen til en AV1. Nøkkelordet er unikt og kan av sikkerhetsgrunner kun bli brukt én gang. Skal eleven bytte enhet eller ny elev kobles til AV1 må det genereres et nytt nøkkelord.

WiFi nettverk

Screenshot 2023-10-02 at 14.57.55

Du kan legge til WiFi-nettverk til en AV1 i AV1 Admin. Del gjerne oversikten over nettverkskrav med en IT-ressurs på skolen for å være trygg på at AV1 vil få tilgang til nettverket.

En del av serviceavtalen til AV1 er fri bruk av 4G på AV1s integrerte SIM-kort. Er dekningen god der AV1 skal brukes kan den derfor fint benytte 4G uten behov for å legge til et WiFi.

Hverdagsbruk av AV1 Admin

En assistent i AV1 Admin kan bruke portalen til:

• Kontrollere AV1s tekniske status
  • Få restartet AV1 ved behov
  • Generer nye nøkkelord og av-blokkere en låst AV1
  • Endre og legge til WiFi-nettverk
  • Se når AV1 sist var i bruk
  • Besøke AV1s ressursside og laste ned nyttige hjelpemidler