Legge til WiFi-nettverk på AV1

Hvordan WiFi på AV1 fungerer

Se vår WiFi-guide for tekniske spesifikasjoner knyttet til WiFi-nettverk
AV1 vil kontinuerlig vurdere om det mobile nettverket eller WiFi-nettverket gir best kvalitet. I appen ser man om AV1 bruker WiFi eller mobilnett. Om du har lagt til et WiFi-nettverk med dårlig ytelse vil AV1 velge mobilnettet og omvendt.

Dersom du sletter et nettverk AV1 er tilkoblet vil all informasjon om dette nettverket slettes. Ønsker du å koble til igjen må du oppgi passord og brukernavn på nytt, dersom aktuelt.

Legge til WiFi-nettverk

Du kan legge til et WiFi-nettverk gjennom AV1-appen eller AV1 Admin. Nettverksinformasjonen du oppgir overføres til AV1 over mobilnettet dersom du ikke allerede har lagt til et WiFi-nettverk. Om mobilnettet har for dårlig ytelse vil ikke AV1 klare å motta informasjonen. Hvis dette er tilfelle, kan det hende du må ta AV1 til en annen lokasjon der 4G-signalet er sterkere.

AV1 appen

1. Sørg for at AV1 er skrudd på og har 4G-dekning
  2. I appen, gå til Innstllinger > WiFi-nettverk > Legg til nettverk
  3. Velg nettverket (SSID) du ønsker å koble til fra listen
  4. Merk at nettverket kan kreve et brukernavn og passord

Ta kontakt med kundestøtte om du ønsker å legge til et skjult nettverk

AV1 Admin

1. Finn riktig AV1 i listen over AV1er i din organisasjon og trykk deg inn på denne
  2. Bla ned til nettverksinnstillinger og trykk på legg til WiFi
  3. Legg til ønsket nettverket (SSID og eventuelt passord)

På samme side finner du vår WiFi-guide og teknisk informasjon om AV1 (blant annet MAC-adressen, hvis denne må hvitelistes for at AV1 skal kunne koble til nettverket)